Det blev en storseger även för Hanvikens damer under lördagseftermiddagen. Stuvsta IF fick sig en rejäl omgång när HSK kom på besök och det gick undan. Lisa Ebbvik Ivars inledde målskyttet redan efter dryga 15 minuter. Efter halvtimmen stod det 3-0 och det slutade med en förkrossande 6-0 seger. I och med segern så går HSK förbi Stuvsta och man tar sig längre och längre från det förhatliga nedflyttningsstrecket.

Tungt ute på halvön

Tyresö Strand hade goda utsikter att hänga på  i den absoluta toppen när de tog emot Sorunda IF hemma på Strand Skolan. Det började också bra då Jonathan Avernäs öppnade målskyttet redan efter 9 minuter. Sorunda kvitterade efter en frispark men Oliver Törnberg såg till att Strand gick till pausvila med 2-1 i ryggen.

Sedan dök Tage upp

Vem Tage Larsson är vet ingen på redaktionen egentligen men det var tveklöst han som förstörde denna trivsamma söndagseftermiddag. Fem minuter in på andra kvitterade Larsson Strands ledning. Han såg även till att ge sörmlänningarna ledningen i den 66:e minuten. Dessförinnan hade Victor Boccelli olyckligt missat en straffspark. Larsson fullbordade sitt hattrick i den 73:e minuten när han satte 4-2 för Sorunda. Det tog honom alltså exakt 23 minuter att sänka Strand. Douglas Ott reducerade och snyggade till siffrorna med ett mål på övertid. Strand hade chansen att ta sig upp på samma poäng som tvåan Sköndals IK föll mot Söderort i en riktigt thrillermatch. Söderort ledde matchen med 4-1 när Sköndal växlade upp och satte fyra raka mål innan Albin Bjöörn kunde kvittera med fem minuter kvar. Joakim Ewertz fullbordade sitt hattrick med ett segermål i 92:a minuten

Tålmodigt United plockade tre pinnar

Tyresö United fick tålmodigt vänta på att Grödinge SK skulle kapitulera. Efter 0-0 i paus tog United ledningen med knappt 20 minuter kvar att spela. Elias Wellman Puekker satte den kassen. Paul Ngothi Kabui stängde den matchen med sitt 2-0 mål med sex minuter kvar på matchklockan.

Tyresö FF Dam besegrade bottenlaget Värmdö IF med 1-0 på bortaplan. Segerskytt blev Liv Borgman när hon överlistade Denise Koorevaar i den 49:e matchminuten. TFF Herr spelar i skrivande stund borta mot Norsborgs IF men ska enligt uppgift ha en betryggande 4-1 ledning.