Efter att för andra året i rad blivit certifierad enligt Great place to work gick det Tyresöbaserade företaget vidare till att konkurrera om titel som Sveriges Bästa Arbetsplats. Det är nu helt klart att Fontana är ett av de 20 bäst placerade företagen i kategorin små bolag, med mellan 20 och 49 anställda

– Det är med stor ödmjukhet och stolthet vi tar emot utmärkelsen. Ända sedan min far grundade företaget 1978 har vi alltid haft våra medarbetares trivsel och välmående i fokus, så därför betyder det här fina priset extra mycket för oss. Utan våra medarbetares engagemang, lojalitet och passion så hade vi inte varit där vi är idag. Priset är ett fantastiskt kvitto på den företagskultur min far grundade Fontana på, och som vi aktivt jobbar med än idag, säger Loizos Papadopoulos, VD för Fontana i ett pressmeddelande.

Certifieringen delas ut till de företag som når en internationell standard i årliga medarbetarundersökningar för vad som kännetecknar en utmärkt arbetsplats. Standarden bygger på beprövad forskning och analyser från ett femtiotal länder.  

Foto: TN Foto: Privat | Glada medarbetare på Fontana. 

Dela