Det blir ett mastigt program för de som ska se alla matcher den här veckändan.

Tyresö FF´s herrar möter Syrianska Eskilstuna hemma på Tyresövallen. Eskilstuna huserar i mitten av tabellen men behöver poäng för att inte dras in i bottenstriden. TFF har revansch att utkräva, efter att ha blivit snuvade på segern i våras på övertid. Matchen slutade 2-2 efter att Eskilstuna forcerat in två mål på övertid.

TN Tips: 2-0

Avspark: 14:00

På Trollbäckens IP så möter Hanviken Dam, antagonisterna IFK Haninge. Haninge är tvåa i serien och hoppas givetvis på tre nya poäng i jakten på seriesuveränen Ösmo, men HSK har spelat bra de senaste matcherna och kan absolut skrälla.

TN Tips: 1-3

Avspark: 16:00

Tyresö FF Dam spelar i helgen på bortaplan mot Älvsjö AIK. Det blir alltid tuffa duster med Älvsjö så några enkla poäng blir det knappast. Älvsjö ligger en placering och tre pinnar efter TFF i tabellen så det är en otroligt viktig match. Revansch för vårens förlust eller ytterligare poängtapp ja det är frågan.

TN Tips: 2-2

Seriesuveränen Tyresö United kan mer eller mindre säkra seriesegern i Division 7G i sin bortamatch mot Nynäshamn på lördagen. Man åker dit med nio raka segrar i bagaget och med Tyresöradions Josè Barrison som rådgivande coach, så det ser lovande ut. Blir det månne ett nytt hattrick av Niclas Kembel? Nynäs är dock i fin form och ligger tvåa i tabellen.

TN Tips: 1-3

Avspark: 15:00 (Kvarnängens IP)

Avspark: 13:30 (Älvsjö IP)

Helgen är spelledig för Hanvikens herrar som istället spelar måndag kväll på Trollbäckens IP. Laget möter då Långholmen och det kommer utan tvekan bli en fängslande match. Långholmen är i gott slag och har både besegrat Olympiacos och spelat oavgjort mot serieledande Värtan så det kommer säkerligen att bli en tuff match.

TN Tips:
2-1

Avspark: 20:00

Foto: TN Claus Meyer | Lukas Pettersson och Momo Mpia in action mot FoC Farsta.

Dela