Nu är fobollen igång på allvar och TN ger dig en lite rundvandring på vad som kan vara intressant för den sanna lokalpatrioten.

Ska man se någo på hemmaplan så får det bli Tyresö FF´s damlag som möter Smedby AIS från Norrköping på lördag. FF är obesegrade i de första två omgångarna medan Smedby tagit tr poäng. Båda lagen fick respass ur Svenska Cupen den senaste veckan så räkna med en tuff och jämn match. Vi får också hoppas på att vi får se Tyresös nyförvärv Sofie Andersson från Enskede.

Avspark: 14:00, Lördag
Plats: Trollbäckens IP 2

Hanvikens herrar spelar borta i Strängnäs mot IK Viljan. Möjligen för långt att åka men kanske kan det bli en kul utflykt. Inför höstens återstående 9 matcher har Strängnäslaget förstärkt truppen med Boban Piperkoski, som kommer närmast från IFK Eskilstuna samt anfallaren Krzysztof Zaremba från Polska ligan. Spännande och kul utflykt tycker vi på TN.

Avspark:14:00. Lördag.
Plats: Vasavallen

Tyresös herrlag möter Arameisk-Syrianska på Brunna IP och har en lite kortare resa att göra. Här kan man utan problem använda kommunaltrafiken. Buss 873 till Sköndal och därefter 172:an till Norsborg. Kliv av på Brunnavägen. TFF leder serien efter vårsäsongen och är obsegrade inför höstpremiären. Arameiska är dock endast två poäng efter så räkna även här med en hård fight.

Avspark: 14:00. Lördag.
Plats: Brunna IP

På söndag är det seriepremiär för Tyresö United, som tar emot tunga Ösmo GoIF i Division 5 Södra. Tyresö United nykomlingar i Division 5 har värvat in Richard Jansson som spelat i Allsvenskan med Ljungskile, Sebastian Léon från Tyresö FF.

Avspark:19:00. Söndag.
Plats: Trollbäckens IP 2

Foto: TN Claes Meyer | Alice Bergström kommer säkert att vara hårt bevakad under helgens match.

Dela