Ett lite annorlunda motionslopp går av stapeln till helgen i Alby. Detta till förmån för organisationen Krama era barn.

Det är alltså på lördag den13.e maj man kan starta från klockan 10.00. Deltagaren väljer själv om hen vill springa, gå eller lunka fram, så det är ett utmärkt tillfälle att springa med hela familjen eller med vänner.

– Du väljer om du tar en kilometersslingan eller 1,6 eller 4 km. Under vägen kommer du att få stanna upp och utmanas med olika uppdrag. Det kan vara så vitt skilda saker som att välta däck eller köra en hinderbana till att lösa “en kluring”, berättar Malin Hammarlund för Tyresö Nyheter.

Så vad är syftet med loppet?

– Detta är ett välgörenhetslopp och anmälningsavgifterna går oavkortat till “krama era barn” och forskningen kring SanFilippo syndrom. (En sjukdom som drabbar barn mellan 2-6 år och slår ut all motorik, minne och språk Reds anm) I år har vi den stora förmånen att ha Medley som sponsor, de kommer att hålla i vår uppvärmning!

Det är inte det enda man får om man ställer upp i loppet. När deltagarna går i mål så får man en fin goodiebag med saker från Fontana, Medley, Coop i centrum samt två hemliga sponsorer.

Man har även möjlighet att vinna fina priser från andra sponsorer som Crossfitunique, Coop Tyresö Strand, Studio N, Eltjänst, Delikatessboden, Kaatach och Mighty skin.

Om man inte har möjlighet att vara med på loppet kan man även swisha 100 kr till 1234985164 så har man chansen att vinna priser från dessa fantastiska sponsorer.

Foto: TN Malin Hammarlund | Gänget bakom motionsloppet Loppet 4 Everybody heter fr.h Malin, Mallan, Elisabeth och Kajsa.

Dela