Som vanligt så bjuds Tyresöborna på ett smörgåsbord av olika idrottsevenemang när det vankas helg i kommunen. Här kommer ett axplocka av vad som finns på agendan denna helg.

Ishockey

Tyresö/Hanviken Hockey har fullkomligt peakat formen och rivstartat i Alltvåan, med fem raka vinster. THH spelar visserligen borta, men på Stora Mossen, och dit kan man åka kommunalt och det är något som vi på TN tycker ni ska göra. Göta/Traneberg som står för motståndet har även de startat bra och endast förlorat en match hittills.

Är man en slacker så kan man se Tyresös hockeyriddare på hemmais på Luciakvällen, 19:30 då de möter Trångsunds IF.

Nedsläpp:19:00. Fredag. 9:e december.
Plats: Stora Mossen

Handboll

Givetvis är det handboll för de som är intresserade. Tyresödamerna får långväga främmande i form av OV Helsingborg. En mycket viktig match för båda lagen. OV behöver poäng för att inte dras in ännu mer i bottenstriden, men en vinst för TH gör att man klipper avståndet till bottenträsket rejält. 

Matchstart:15:00. Lördag 10:e december.
Plats: Tyresöhallen (F.d Nybodahallen)

Innebandy

Söndagar är som vanligt vikta åt innebandy. Denna söndag är det herrbandy på programmet och motståndet heter Granlo, från Sundsvall. Förra mötet i Medelpad slutade med en sur 3-5 förlust för TT och nu ska det alltså utkrävas revansch.

Matchstart:: 17:00. Söndag. 11:e december.
Plats: Tyresöhallen (F.d Nybodahallen)

Niklas Wennergren

Foto: TN |

Dela