För ovanlighetens skull, så är det en ganska mager sporthelg för de boende i Tyresö, men med lite god vilja och ett bra busskort, så kan man ändå få se våra lokala hjältar kämpa om poängen. Det skjuter igång redan på fredagkvällen när det vankas ishockey i Tyresö Ishall.

Tyresö/Hanviken Hockey har förvisso haft en tung inledning men laget blir allt bättre och kanske kan man plocka några poäng mot serietvåan Visby/Roma. Förra gången lagen möttes vann V/R efter förlängning med 1-0, så räkna med en tät tillställning.

Dag: Fredag
Tid: 19:00
Plats: Tyresö ishall.

Känner man sig lite vild och vågad så tar man busskortet och tar sig till Rosersberg. En resa som faktiskt inte tar mer än drygt en timme. Och det kan det vara värt. Seriefinal i Division 1 mellan två målglada obesegrade lag är ju inte fy skam.

Dag: Fredag
Tid: 19:05
Plats: Rosershallen

Lördag är traditionellt handbollsdag, men både herr och damlaget spelar på bortaplan, i Kungsbacka respektive Helsingborg. Hav dock förtröstan, matcherna kan ses och upplevas live via föreningens egna sändningar. Följ någon av länkarna nedan så får ni er dagliga dos handboll.

https://solidsport.com/allsvenskandamer/g/f13az0wr
https://solidsport.com/hk-aranas-herr/g/3y17dym

Dag: Lördag
Tid: 14:00/15:00
Plats: soffan i vardagsrummet.

Riktigt innebandygodis bjuds det på i Tyresöhallen på söndag då det spelas derby i innebandyns Division 1, mellan TTIBK och Vendelsö IK. TT som ligger tvåa i tabellen måste vinna för att inte Råsunda ska dra ifrån i topp, medan VIK behöver seger för att hänga ,med i toppen.

Dag: Söndag
Tid: 14:30
Plats: Tyresöhallen (Nyboda)

Som vanligt är det Popquiz på Silverado på fredagkväll och den börjar självklart 21:00. Fredrik Fagerlund håller som alltid i mikrofonen och bordsbeställning är ett måste.

Foto: TN Claus Meyer | Ishockey med Felix Liljegren på fredag?

Dela