Det gick bra för lagen i Tyresö i helgens träningsmatcher. Samtliga lag som spelade vann, om än knappt.

Hanvikens herrar spelade hemma i lördags och mötte kvalificerat motstånd i form av Vallentuna BK. HSK kom till spel utan mittfältsmotorn Sebastian León men spelade ändå bra. Efter 0-0 i paus öppnade Nicolas Cordero målskyttet i 56:e minuten. Frispelad av debuterande Daryosh Weidan gjorde urugayanen inget misstag. VBK kom igen och kvitterade fem minuter senare men som så många gånger förr i vinter så klev Joel Embring fram och agerade matchvinnare. Framspelad av Cordero, satte han 2-1 i 89:e minuten. På övertid ökade Andreas Söderstedt på ledningen och fastställde slutresultatet till 3-1.

Laguppställning: J. Grahn (MV) – W. Svedebäck – K. Qvist – D. Qvist (K) – A. Palm – P. Thompson N. Abraha – A. Qvist – D. Weidan – J. Embring – N. Cordero

Byten: (65) A. Söderstedt (A. Qvist) – (65) A. Muena (A. Palm) – (77) N. Kembel (K. Qvist) – (90) M. Zinkirov (P. Thompson)

Hanvikens damer fick i vanligt ordning matchen inställd, men som Ulf Lundell en gång sa: “En inställd spelning är också en spelning.” Den luttrade coachen Hampus Sethfors jagad raskt reda på ett nytt motstånd och man fick på så sätt göra den härliga resan till östra Täby och Viggbyholm. Matchen vanns med knappa 1-0. Segerskytt blev Micaela Sjölund med en härlig volleyträff.

Tyresö FF´s herrar mötte Reymerholms IK och vann med 3-2 efter mål av Taerk Aloui, Johan Hammarstedt och Johan Holmqvist.

Tyresö FF´s damlag hade spelledigt efter segern i Victoria Cup i veckan.