Som rubriken antyder så blev det inte någon seger för THH den här gången heller. Däremot blev det en bra och tät match där hemmalaget faktiskt var snubblande nära att ordna en seger.

THH började piggt och Tim Andersson var snubblande nära att göra 1-0, när han efter elva minuter, blir snyggt framspelad av Niklas Grönskog. Tyvärr går avslutet rakt på Martijn Oosterwijk i Visbymålet.

Några minuter efteråt så gav Nick Hedemyr, helt oväntat, Visby ledningen efter lite väl tamt försvarsspel av THH.

Andra perioden startade Tyresö/Hanviken än mer frejdigt än den första. Redan efter 24 sekunder satte Tim Andersson kvitteringen bakom Oosterwijk och därefter så startade en vildsint forcering. THH hade gotlänningarna i brygga det kan man utan att överdriva säga. Det var stolpskott, ribbträffar och oväntade frilägen som alla motades bort av den storspelande Oosterwijk.

Efter tio minuters ihärdigt forecheckande så blev det slutligen mål. Tyvärr bakom Johan Johansson i Tyresö/Hanvikenkassen. En minut senare så var det färdigt igen och istället för hemmaledning så ledde öborna med 3-1.

I den sista perioden fick inte THH riktigt det tryck och den utdelning som man hoppats på. Rasmus Davisson kvitterade visserligen med tio minuter kvar att spela, men Visby kontrollerade matchen på ett klokt sätt och riktigt nära kom aldrig Tyresö/Hanviken en kvittering.

Visby spelade smartare och tog till vara på chanserna på ett mer moget sätt och man vann också skottstatistiken med 34-18, men hemmalaget visade både glöd och kampvilja.

Återinstallerade tränaren (två matcher och två träningar under bältet) Bobbo Simensen säger så här till TN, efter matchen.

–   Det känns jättekul att vara tillbaka. Jag är jättetaggad att hjälpa laget så gott jag kan.

Hur har laget förändrats sedan du lämnade klubben i våras?

Nackdelen är ju att vi har så mycket spelare borta (7-8 ordinarie spelare) och det blir tungt för de andra. Träningarna blir lidande, samtidigt tycker jag att om man tittar på de här juniorerna som spelade idag så gör de bra ifrån sig. De jobbar jättehårt. De gör sitt yttersta.