Många hade samlats när Coop i Tyresö utnämndes som vinnare av ”Årets butik” under näringslivsdagen i Tyresö.

Priset som delas ut vid Tyresös näringslivsdag vill uppmärksamma företagare som i Tyresö kommun driver handel med drivkraft, nytänkande och glädje. I juryns bedömning ingår sådant som bemötande, tillgänglighet, positiv företagsandra, unikhet, öppettider och stil-lokal.

Juryn som består av Helen Eijdercrona, Skandia Fastigheter, Gunilla Berg, Näringslivschef Tyresö kommun och Susanne Odelwall, ordförande i Företagarna i Tyresö, motiverar årets vinnare med att Coop i Tyresö lyckas sprida en enorm matglädje i kommunen genom den engagerade och tillmötesgående personalen. Enligt juryn har butiken genom ett ökat utbud och ekotänk lyckats attrahera en växande målgrupp. Med ett hållbarhetstänk tillvaratar butiken allt matsvinn, vilket gjort deras färdiglagade mat en succé.  

Tyresö näringslivsdag samlar varje år Tyresö kommuns näringslivsidkare till en gemensam dag för att synliggöra och främja det lokala näringslivet. Arrangörerna är organisationen Företagarna och Tyresö kommun.

Näringslivsdagen avslutas med en galamiddag under fredagskvällen på Tyresö slott.

Foto: TN Tyresö Nyheter | Anita Mattsson (S) tillsammans Coop-VD Mickey Lindberg som tackade för utnämningen och berömde sin personal för det goda arbetet

Dela