Det står mycket på spel för Tyresölagen idag. Tyresö FF´s damlagskamp om tredjeplatsen känns som minimjölk i jämförelse med vad som händer på herrsidan.

Hanvikens SK spelar en direkt avgörande match, hemma mot FoC Farsta. HSK har fyra poäng upp till kvarlplats och måste ta sex pinnar på de två sista matcherna. Focken spelar om andraplatsen så det här kan ses som ett mission impossible, men Viken har överraskat förr. Tyvärr får man klara sig utan avstängda Jonathan Avernäs och skadade Mattias Östberg.

Tyresö FF åker den långa vägen över sundet, för att ta sig an Ingarö IF. Vid vinst idag så kan de vara klara för Division 3 nästa år, beroende på hur det går mellan Tullinge TP och Västerhaninge IF. Klarar VH ett kryss så är FF uppe i trean.

Det är också hemmapremiär för Tyresös handbollsherrar, som möter Amo från Alstermo i Småland. TH fick på tafsen av Hallby i premiären nere i Jönköping och har förhoppningsvis vaknat till igen. Inga skador eller avstängningar har avrapporterats.

Tyresöradion livesänder från samtliga arenor under lördagen på 91.4 mhz eller om man vill lyssna via datorn så kan man följa länken nedan och klicka på knappen uppe högra hörnet.

https://www.tyresoradion.se/direkt.php?id=13

Niklas Wennergren

Foto: TN Claus Meyer |

Dela