Tyresö Hanvikens rad förluster fortsätter. På söndagen förlorade Tyresölaget borta mot Arlanda Wings i Pinbackshallen. De 160 åskådarna i publiken såg hemmalaget dominera första perioden som slutade med att Arlanda Wings ledde med 3-0.

Andra perioden började Tyresö Hanviken starkare och tre minuter in i perioden reducerade Tyresölaget, samtidigt som hemmalagets Niklas Larsson satt utvisad för en slashing. Målskytten, den före detta Brynäs och Haninge-spelaren Jesper Danielsson, gjorde därmed sitt fjärde mål för säsongen och är således en av de bästa målskyttarna i Tyresö Hanviken. Olyckligtvis för Tyresö Hanviken lyckades inte bortalaget dra nytta av sitt momentum och reducera ytterligare en gång. Istället utökade Arlanda sin ledning till 4-1 i slutet av perioden.

Den tredje perioden började liksom den andra bra för Tyresö Hanviken. När Wingsspelaren Felix Lööv utvisades två minuter för en fasthållning lyckades David Olsson reducera till 4-2, framspelad av Tyresölagets poängkung Felix Liljegren. Dock upprepade sig historien från föregående period och Arlanda utökade sin ledning till 5-2 när knappt fyra minuter återstod av matchen. En minut senare fastställde Wings Anton Rubtsov slutresultatet till 6-2.

Segern var Arlanda Wings andra i rad, men laget ligger fortfarande näst sist i tabellen, precis före Sollentuna. Tyresö Hanviken ligger kvar på åttonde plats, eftersom Hammarby som ligger efter i tabellen också förlorade under söndagen mot Gävlelaget Valbo HC.

Nästa chans för Tyresölaget att bryta sin förlustrad kommer på onsdag, då Hammarby kommer att gästa Tyresö Hanviken på Tyresövallen.