Skärtorsdagens fullsatta Tyresöhall med kval till Handbollsligan är säkert svårt att toppa, men det bjuds ändå på en hel del annat godis i Tyresö.

De utav er som har busskort kan med enkelhet ta er till Sätra IP för att se Tyresö FF´s premiär i Division 1. Bortastöd är viktigt och även om korven inte är lika god som på Bollmoravallen så smakar den säkert rätt okej.

Plats: Sätra IP
Avspark: 14:00

De som vill se mer fotboll och på närmare håll kan glida ner till Tyresövallen (f.d Bollmoravallen) och kolla in klubbens herrlag som gör hemmapremiär mot intressanta Ingarö IF, som om jag inte är helt felinformerad, tränades av Tyresöbekantingen Richard Lidberg förra säsongen. Lagets första match i Söderfyran slutade med en meriterande 2-0 seger mot Segeltorps IF.

Plats: Tyresövallen
Avspark: 17:00 på söndag 16 april.

Vill man spendera mer tid på Tyresövallen så kan man gå dit redan på måndag, för då spelas det också fotboll, fast då den amerikanska varianten. Superserien har precis startat och Tyresö Royal Crowns är revanschsugna efter att ha fått spö av Uppsala 86:ers med 33-7 i den första omgången.

Plats:Tyresövallen
Avkick: 13:00 på måndag 17 april.

På Annandagen så spelas också match två i kvalet till Handbollsligan, fast då nere i Karlskrona. Tyresös match är den andra i bäst av fem. Oklart ifall matchen kommer att livestreamas eller sändas på någon lokal station.

Plats: Idrottshallen, Karlskrona
Avkast: 16:30 på måndag 17 april

Niklas Wennergren

Foto: TN Claus Meyer | Damfotboll på Sätra BP på påskafton.

Dela